Vrouwencirkel

-kijken met zachte ogen-

Lieve mooie vrouw,

 

Met veel enthousiasme organiseer ik, Brenda, vrouwencirkels om met elkaar in verbinding te gaan in zachtheid en openheid.

 

De cirkel zal worden geopend met een meditatieve afstemming, waarbij je aan kunt komen in het hier en nu, dichtbij jezelf. Vanuit een diepere laag in jezelf kun je gaan delen wat je bezig houdt.

Wat raakt jou, waar heb je het moeilijk mee, waarin voel je vertwijfeling... etc.

Maar deel ook je vreugde en overwinningen! In het samenzijn met gelijkgestemden kunnen prachtige diepe inzichten ontstaan en energie weer gaan stromen. 

 

Ik word heel blij van het samenzijn in een vrouwencirkel. Er ontstaat magie wanneer we samenkomen vanuit liefde en gelijkheid, alsof we elkaar opliften.

Ik hoor regelmatig van vrouwen dat zij zich eenzaam voelen op hun pad van bewustzijnsontwikkeling en spirituele groei. (H)erkenning bij elkaar vinden, jezelf en de ander zien met zachte ogen, diep luisteren, Zijn in liefde, elkaar empoweren en steunen, dat is de kracht van een cirkel.

En daarvoor wil ik graag een sacred space creëren, waar je helemaal jezelf mag, kunt en durft te zijn. Delen kan best spannend zijn, zeker als je nieuw bent in een groep. Weet dat je niet verplicht bent om te delen. Soms is aanwezig zijn… luisteren… voelen… ervaren… al voldoende en kan je je opladen aan de energie van de groep.

 

Voel jij een ja en gun jij jezelf zo’n avond? Dan verwelkom ik je graag in de cirkel.

 

 

Praktische informatie

 

De cirkel wordt iedere maand (m.u.v. de zomermaanden) op vrijdagavond rond volle maan georganiseerd en zal afwisselend een Sharing Circle zijn (waarin het delen en verbinden met elkaar centraal staat) en een Healing Circle (waarbij we meer gaan doen en ervaren).

Het delen met elkaar zal worden afgewisseld met muziek, dans, zang, rituelen of wat zich op de avond maar aandient. Bij de Healing Circle zullen we een meer vastgesteld programma volgen.

 

De bijdrage voor een Sharing Circle is € 17,50 en voor een Healing Circle € 27,50. 

De aanmelding gaat via de site van Hipsy, een platform voor spiritualiteit , verbinding en persoonlijke ontwikkeling. Zij brengen brengt € 0,80 administratiekosten in rekening voor je aanmelding.

Mocht je de kosten voor de cirkel(s) niet kunnen dragen, voel je dan vrij om dat met mij te bespreken. Mijn hart staat open om met je te kijken wat voor jou haalbaar is. Ik zou het héél jammer vinden als je je om deze reden niet zou kunnen aansluiten.

 

Liefs,

Brenda

 

'we rise by lifting others'