Wij gaan verhuizen !

 

In  juni/juli 2023 gaat Sama Sangha verhuizen. 

Na 13 jaar met heel veel plezier in Mijnsheerenland ons centrum te hebben mogen ontwikkelen, gaan we dit jaar verhuizen naar deze prachtige nieuwe locatie in het buitengebied van Strijen, genaamd ‘boerderij Reinestyn’.

 

We hebben de grote schuur van de boerderij, die voorheen dienst deed als werkplaats en opslagruimte voor bieten en aardappelen, omgebouwd tot gezellige en comfortabele ruimtes waar we onze yoga-, zhineng qigong-, meditatielessen en diverse workshops zullen gaan geven. Er wordt veel aandacht besteed aan het creëren van een fijne plek om met elkaar te Zijn, een plek om te delen, te inspireren en te verbinden.

In de grote besloten tuin van de boerderij, zijn we druk bezig met de aanleg van een voedselbos waarin we allerlei buitenactiviteiten kunnen organiseren. Wij kunnen niet wachten tot het zo ver is.

 

Op deze pagina gaan we jullie op de hoogte houden van de verbouwing en kun je alvast via onderstaande sfeerbeelden meegenieten van de voorpret.

Ook houden we jullie op de hoogte op onze facebook pagina. Als je het leuk vind kan je ons daar 'liken' en hoef je niets meer te missen!

 

 

op kaart

Je vindt onze nieuwe locatie in het geometrische midden van de Hoeksche Waard, aan de Hoekseweg 14 in Strijen. 

Het heet Strijen, maar eigenlijk ligt het dichterbij Westmaas en Klaaswaal dan bij Strijen. Hoe dan ook het is voor iedereen goed bereikbaar!