Meditatie - samaZijn op het pad

6 bijeenkomsten, elke maand op donderdag van 19.00u - 21.30u over de periode van een half jaar.

Je kan elk moment instappen, tenzij de groep vol is. Er is plek voor 8 deelnemers.

Groep I is vol en groep II is nieuw, dus daar is (vooralsnog) voldoende plek.

 

THE PRESENCE OF BEING IS NOT MOVED. IT IS NOT AN OBJECT THAT THE WIND OF THOUGHTS CAN MOVE. . .    -Mooji-

 

Ken je dat? Je hebt je voorgenomen om te gaan mediteren. Je hebt gehoord dat daar zoveel gezondheidsvoordelen aanzitten! Voor je lichaam en voor je geest. Je wordt er rustiger van en je slaapt beter, heb je gehoord, top idee, dat is wat je wil. Tot dat...., je eindelijk gaat zitten: het was nog nooit zo druk in je hoofd...

 

Wanneer ik vraag waarom mensen willen mediteren, is in 99 procent van de gevallen het antwoord, dat mensen dichterbij zichzelf willen komen, willen terugkeren naar zichzelf, dat het een manier is om tot rust te komen in jezelf.

Mooi is dat hè ? Ze willen eigenlijk niet mediteren, maar zichzelf weer vinden! 

 

En dan begin je tóch... je voelt dat het tijd is om de vele gedachten aan te gaan kijken en je durft jezelf te gaan confronteren met de drukte in je hoofd.

...en dan begin je te ontdekken dat transformatie mogelijk blijkt te zijn! Wanneer jij bereid bent naar binnen te gaan en bewust te gaan voelen, bewustZijn te voelen, blijkt verandering mogelijk te zijn ♡ 

 

Er ontstaat een directer contact met je ervaring en een diepere beleving van jeZelf en van je houding ten opzichte van jezelf en hoe je in het leven staat.

 

Is dit na het volgen van deze 6 bijeenkomsten 'voor elkaar' ? Ik sluit nooit iets uit.., maar ik denk van niet. Het geeft je wel openingen en handvaten om jeZelf te gaan zien. Inzichten om stappen te gaan zetten. De stappen die je al zolang voelt dat je ze wilt zetten.

 

Welkom....,

Welkom bij jeZelf ♡ 

 

samaZijn op het pad

 

Tijdens het samaZijn in de meditatie bijeenkomsten, komen er vaak realisaties aan het licht, die eerst nog in het donker waren.

Dit is heel erg mooi, ook de verbinding in, en de warmte van de groep in dit Alles.

Prachtig om waar te mogen nemen, deel van te mogen Zijn en heel erg ondersteunend voor een ieder.

Hierdoor kan het donker een zachte landing maken in de veilige geborgenheid van de groep.

Je ziet dat je in onze verscheidenheid niet alleen bent, maar al-een. Heel bijzonder ♡ 

 

Nu is het ook gebleken dat nog verder samaZijn op dit pad, nog meer verdieping geeft en mag krijgen. Zodat datgene waarin je geland bent, ook écht kan landen en zijn weg mag gaan vinden in jou.

Want ook al zijn we er om het donker rustig aan het licht te laten wennen, soms vraagt datgene wat je te zien krijgt, om dieper te mogen Zijn in herkenning en erkenning van datgene wat je zo raakt en wat je, begrijpelijk, zo ver had weggestopt. 

Het wil meer ruimte, meer vertrouwen, overgave en rust. Maar ook compassie en oordeelloosheid.

 

Daarom zou ik het heel mooi, fijn, aanvullend, verdiepend en een voorrecht vinden, om sama met jou hiernaar te kijken in individuele sessies, tijdens de periode van de meditatie bijeenkomsten.

Je kan kiezen voor één, twee of drie individuele sessie in het half jaar dat we sama op het pad Zijn.

(Natúúrlijk mag je er ook voor kiezen om geen individuele sessie(s) te doen, waarin je mag vertrouwen dat dat zonder oordeel in mij landt ♡ )

 

Mocht je hiervoor en JAAAAA voelen, maar de financiële investering de reden gaat zijn waarom je niet kan deelnemen aan de individuele sessie(s) laat het me dan weten. Dan gaan we sama kijken naar een manier waarop het wél kan ♡   

 

TARIEVEN & data

 

De individuele sessies plannen we in in overleg.

De bijeenkomsten wordt gegeven door Bloem Bloemendaal

Testimonials

"Eindelijk begrijp ik dat ik ook uit die emoties kan gaan, en er van een afstand naar kan kijken, en kan voelen hoe het met mij is. Dank dank dank dank dank. Dit is voor mij enorm. Voel voor het eerst sinds ruim een half jaar rust, waarvan ik het gevoel heb dat die ook bereikbaar blijft."

 

 

"De sfeer was heel fijn en vertrouwd. Het delen van onze ervaringen ook. 

Wat ik meeneem is het vertrouwen op je gevoel, het af en toe stil zijn om te luisteren naar jezelf.

Alsnog dank je wel voor de liefdevolle begeleiding."

 

“Het was heerlijk om weer te ervaren hoe mooi, intens en waardevol mediteren voor mij kan zijn. Ik vind er rust, evenwichtigheid en antwoorden. Knap hoe jij dat in woorden kan uitleggen en benaderen, want vaak vind ik er niet de juiste omschrijving voor. Soms heb ik meer tijd nodig om echt te begrijpen wat ik heb ervaren, hoewel ik me er wel bewust van ben dat het een groot geschenk is dat wat zich op dat moment aan mij openbaart. Ik heb in ieder geval hele mooie meditaties mogen ervaren in de workshop en daarvan werd het stil van binnen. Prettig stil en tevreden, ik kon daar weken op vooruit. Bonus was dat mijn lijf er goed op reageerde en ik een vernieuwd plezier in yoga uit en thuis heb gevonden.”