ruimte huren

Op dit moment verhuren we pas weer ruimtes wanneer we verhuisd zijn. Houd voor de datum van onze verhuizing de homepage in de gaten ♡ 

 

De ruimtes van Sama Sangha zijn te huur, per dagdeel of langer. Afhankelijk van de grootte van je activiteiten, heb je de keuze uit drie verschillende afmetingen.

 

Op de eerste verdieping bevindt zich 1 grote zaal van 85 m2, bereikbaar via een trap. Deze ruimte leent zich perfect voor lessen, cursussen of workshops in groepsverband.

Op de benedenverdieping bevinden zich nog 2 ruimtes, van 26 m2 en 13 m2 waar met kleinere groepen gewerkt kan worden of individueel. 

 

Wanneer je één van onze ruimtes huurt, mag je ook gebruik maken van onze gemeenschappelijke zitruimte en de pantry, waar koffie en thee gezet kan worden. De ruimtes zijn licht, comfortabel en voorzien van een Sonos installatie.

 

tarieven bovenruimte ±85 m2


2 UUR (minimum

60.00

3 UUR

72.00

4 UUR

99.00


tarieven benedenruimte ±26 m2


4 UUR (dagdeel)

45.00

 


De prijzen zijn excl. 21% BTW. 

Voor meer informatie of een afspraak om eens de ruimtes te komen bekijken mail je naar info@samacentrum.nl

Even binnenkijken

Sama Sangha heeft verschillende ruimtes waarin de lessen worden gegeven.

De grote zaal van 85m2, op de eerste verdieping, leent zich perfect voor groepslessen vanwege het licht en de ruimte tot aan de nok van het pand. Men voelt zich snel thuis in deze mooie comfortabele zaal.

 

Daarnaast kunnen we bij een therapie-, coaching- of healing sessie kiezen voor een kleinere ruimte op de begane grond.

En zeker niet onbelangrijk om te noemen is onze gemeenschappelijke ruimte waar altijd gelegenheid is voor een praatje onder het genot van een heerlijk kopje thee of koffie. Ook hier ontstaan mooie verbindingen met elkaar, waarin we met elkaar delen en elkaar inspireren.