ruimte huren

 

De ruimtes van Sama Sangha zijn te huur, voor minimaal één dagdeel (ochtend, middag of avond) of langer, afhankelijk van de beschikbaarheid. Ze beschikken allemaal over vloerverwarming en een lucht toevoer- en afzuigsysteem. Voor alle ruimtes geldt dat het gebruik van koffie en thee zijn inbegrepen

 

Er is eigen parkeergelegenheid op ons terrein die ruimte geeft aan ca. 35 auto's

 

 

Bij binnenkomst tref je een mooie gemeenschappelijke ruimte waar altijd gelegenheid is voor een gezellig samenzijn onder het genot van een kopje thee, of een koffiespecialiteit met koffiebonen van De Hoeksche Branders. Hier ontstaan mooie verbindingen met elkaar, waarin we met elkaar delen en elkaar inspireren

 

Voor de twee grote ruimtes is het mogelijk om je bijeenkomst uit te breiden met een uitgebreide lunch en/of iets lekkers bij de koffie. Laura informeert je graag persoonlijk over de diverse mogelijkheden hiervoor, laura@samasangha.nl

 

Ruimte 'Snits'


Een mooie rustgevende kamer van 18m2, met veel daglicht, zeer geschikt voor individuele sessies, coaching, therapie, massage, etc.

 

1 DAGDEEL (4uur)

45.00 (excl. 21% BTW)


Ruimte 'Samyama'


De grootste ruimte heeft een afmeting van 11m x 7,5m of 82,5m2 en leent zich perfect voor grotere groepen en het geven van cursussen, opleidingen en lezingen.

Door de oude boomstammen die tijdens de verbouwing van de schuur tevoorschijn kwamen, krijgt de ruimte een warme en karakteristieke sfeer.

Deze ruimte is standaard uitgerust met twee Sonos boxen en een beamer. 

PER DAGDEEL (4 uur)

90.00 (excl. 21% BTW) 


Ruimte 'Yogabloem'


Een prachtige groepsruimte  van 12,5m x 5m of 62,5m.

Vanwege het licht, de ruimte in de nok, de openslaande deuren naar de tuin en de sfeervolle inrichting voelt men zich snel thuis in deze mooie comfortabele ruimte.

De ruimte is eventueel ook voor kleinere groepen heel knus te maken door het sluiten van de gordijnen die in het midden van de zaal hangen.

Deze ruimte is standaard voorzien van een Sonos geluidssysteem

 

per DAGDEEL (4 uur)

70.00 (excl. 21% BTW)