Lessen bij sama

Wat we uitdragen bij Sama Sangha is levensbeschouwing.

In alle vormen van yoga die wij aanbieden staat visie op het leven centraal.

Wat Leven betekent, wat de waarde ervan is en het creëren van bewustwording hoe jij je leven leeft.

 

In deze uitdagende tijd zijn veel mensen op zoek naar houvast, manieren van zelfontwikkeling, naar heling, rust en ontspanning, een gevoel van verbinding.

 

Of je nu kiest voor een yogales waar de nadruk ligt op  beweging, een yogales die meer gaat over verstilling, of de Chinese principes van de Zhineng, het gaat altijd over jou en dat je leert luisteren naar je innerlijke stem, die jou begeleidt in een authentiek bestaan.

Op liefdevolle wijze thuiskomen bij jeZelf en je van daaruit op jouw eigen specifieke wijze kunt verbinden met de ander, met de wereld buiten jou. 

 

Elke vorm van yoga kent zijn eigen methode en werkzaamheid, maar richt zich uiteindelijk allemaal op het leren (her)kennen van je lichaam en geest.

 

Welke vorm past nu het beste bij jou? Om die keuze te kunnen maken kun je een natuurlijk een proefles nemen, maar ook een introductiepakket (4 lessen) om zo kennis te kunnen maken met de verschillende lessen en docenten.

En stel dat je alles leuk vindt en niet kunt kiezen, dan is het goede nieuws dat je niet hoeft te kiezen want Sama Sangha maakt gebruik van een App waarmee je je zelf kunt inplannen in een les naar keuze zodat je niet gebonden bent aan een vaste les op een vast tijdstip.

 

Hieronder leggen we per yoga vorm uit wat het inhoudt en wat het voor je kan betekenen:

Yin Yoga

Alignment Yoga

Hatha Yoga


Zhineng Qigong

Pilates

Archief online lessen