Masha de Romph

“All the work you have to do is in the privacy of your own heart”
Leuk je te ontmoeten! 
Mijn naam is Masha, een inner traveler én horeca tijger. 
Mijn eerste stappen op het pad van ontwikkeling zette ik zo’n 20 jaar geleden. Ik werd er naar toe geleid toen ik binnen 5 maanden bij mijn eerste baan flinke RSI klachten kreeg. Zo begon ik met Iyengar Yoga. 
Ik ben nieuwsgierig van aard, ik hou van nieuwe mensen ontmoeten, ik ben gek op beweging en heb een fascinatie voor hoe het Universum werkt. Dus het bleef niet alleen bij yoga. Van Vipassana meditatie tot regressietherapie, van ademen tot plantmedicijnen. Ik heb echt heel veel ervaren. 
Inmiddels ben ik opgeleid tot ademcoach, procesbegeleider voor body remembers trauma therapy en trauma releasing breathwork en (plant)ceremonies wat ik met heel veel liefde en plezier doe naast mijn werk als HR manager van een Horecagroep. 
Ik voel me bij proceswerk helemaal thuis. Zowel op de mat, in een ceremonie of in het leven. Ik geniet van de nieuwe dingen die ik van mezelf ontdek, de nieuwe keuzes die ik daarbij mag maken, de ruimte die het me geeft voor nieuwe dingen en de liefde voor mezelf en het leven die ik steeds verder kan ontvangen.
Aho!